Cara Menang Lotto Terhangat

lotto

Orang-orang di seluruh dunia tertarik untuk menyertai permainan loteri untuk berpeluang memenangi hadiah jackpot, yang dapat mereka gunakan untuk menjadikan kehidupan dan status kewangan mereka sedikit lebih baik. Terdapat sebilangan besar permainan loteri yang boleh disertainya. Beberapa negeri memerlukan seseorang itu berumur sekurang-kurangnya 18 tahun sementara yang lain memilih peserta mereka sekurang-kurangnya berumur 21 tahun. Di antara permainan ini adalah Hot Lotto, yang juga merupakan permainan loteri, yang mempunyai peraturan dan pembayaran yang tersendiri. MUSL atau Persatuan Loteri Negara-Negara Amerika Syarikat menguruskan ini.

Hot Lotto mudah dimainkan, seseorang mesti dapat menentukan gabungan enam digit; 5 digit pertama yang  DOWNLOAD APK EVO888 harus dipilih dari mana-mana nombor dari 1 hingga tiga puluh sembilan, nombor penambahan atau digit ke-6 harus dipilih sebagai Bola, yang terdiri dari satu hingga sembilan belas.

Pilihan lain bagi individu sekiranya mereka tidak dapat menentukan nombor yang harus dipilih adalah dengan meminta terminal komputer secara automatik memilih satu set rawak dari semua 6 digit dalam kombinasi; ini dipanggil pilihan mudah. Seseorang individu harus menunjukkan nombor ini dalam slip permainan dan menyerahkannya kepada wakil peruncit yang kemudian akan menghasilkan tiket untuk tarikh cabutan tertentu; setiap tiket gabungan bermain berharga satu dolar.

Sebelum meninggalkan kaunter, individu harus memeriksa tiket untuk ketepatan dalam maklumat yang dicetak. Cabutan penjana nombor rawak diadakan dua kali seminggu setiap hari Rabu dan Sabtu, walaupun undian tidak lagi disiarkan sejak awal tahun 2006. Terdapat pilihan bagi seseorang untuk dapat memainkan set kombinasi yang sama untuk tiket yang sama dikeluarkan sehingga 10 cabutan Hot Lotto berturut-turut. Pilihan ini disebut ciri multi-draw, yang membolehkan seseorang membeli kombinasi pilihan mereka terlebih dahulu untuk menjimatkan masa.

Hadiah jackpot untuk permainan ini akan bermula pada 1 juta dolar dan akan terus bertambah sekiranya tidak ada pemenang untuk undian sehingga gabungan itu mencapai angka yang ditarik. Terdapat lebih daripada satu cara untuk menang, dan Bola memainkan peranan penting dalam memenangi permainan ini; semasa undian, jika tidak ada pertandingan dari 5 digit pertama kombinasi dan bola panas dipilih, seseorang dapat memenangi $ 2,00, jika ada satu nombor yang sesuai dengan mana-mana kombinasi 5 digit dan juga bola panas , seseorang akan memenangi $ 3.00. Sekiranya dua daripada gabungan 5 digit sesuai dengan nombor yang ditarik dan bola panas, $ 4.00 akan diberikan. Sekiranya 3 daripada gabungan 5 digit dan bola panas tidak, hadiah $ 4.00 akan diberikan; namun, jika 3 dari 5 perlawanan, dan juga bola panas, hadiahnya akan meningkat hingga $ 50.00.

Sekiranya 4 dari 5 digit sesuai dan bola panas tidak, hadiah akan menjadi $ 50.00; tetapi, jika 4 dari 5 perlawanan ditambah bola panas, hadiahnya akan menjadi $ 500.00. Dan akhirnya, jika semua 5 digit sesuai walaupun bola panas tidak, hadiahnya adalah $ 10,000.00 dan jika semua 5 digit ditambah bola panas sesuai dengan nombor yang diambil, seseorang akan memenangi hadiah jackpot.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *